Betrouwbare online mediums en erkend paragnosten

Welkom op Exclusieve mediums!

Hét meest uitgebreide portaal voor betrouwbare online mediums en erkend paragnosten & heldenzienden.

Op deze website kun je op een unieke manier contact maken met diverse mediums, paragnosten en heldenzienden. De diverse mediums en paragnosten hebben elk hun eigen kwaliteiten en specialismen.

Wil je meteen naar het overzicht? Je ziet direct welke mediums en paragnosten online zijn!

Betrouwbare online mediums of online chat met erkend paragnosten

Misschien ben je nieuw in de wereld van spiritualiteit en wil je hier meer over te weten komen. Wellicht ben je al jaren bezig met spirituele onderwerpen en heb je al meerdere malen contact gehad met een paragnost of medium over welk onderwerp dan ook. Op Exclusieve Mediums zit je hoe dan ook goed, ongeacht je ervaring of mate van interesse in de spirituele wereld.

Paragnost, medium of helderziende, wat is het verschil?

Mediums en paragnosten zijn twee termen die vaak door elkaar worden gebruikt, mede omdat ze veel raakvlakken hebben. Toch zijn er enkele duidelijke verschillen tussen de termen mediums en paragnosten.

Medium

Een medium is in staat om contact te leggen met andere entiteiten. Dit zijn bijvoorbeeld overleden personen, gidsen of engelen. Je kunt het woord medium in die zin dan ook letterlijk vertalen naar iemand die informatie doorgeeft. Dus letterlijk zoals bijvoorbeeld nieuwsmedia of een radio etc, maar dat uit het hiernamaals. Zo kun je een medium zien als een zendmast of doorgeefluik van de spirituele wereld. Het grote verschil is dat een medium iets doorkrijgt van een (ander) spiritueel wezen. Deze wezens kunnen overleden personen, dieren of engelen zijn.

Online medium chat

Mediums staan zogezegd in twee werelden. In zowel die van de levenden als die van de overledenen. Verschillende mediums kunnen op verschillende manieren contact leggen met deze werelden. Soms geschied dit door middel van het leggen van tarot kaarten, meditatie, trance of muziek. Soms gebeurt dit zelfs door middel van tekenen of schilderen. Elk medium heeft zijn of haar eigen manier ontwikkeld waarop hij of zij contact legt met ‘de andere kant’.

Paragnost

Een paragnost kan verschillende gaves hebben. Zo kan iemand bijvoorbeeld helder voelend, helder ruikend, helderhorend en/of helder wetend zijn. Een mix van deze gaves is ook mogelijk. Je kunt het zien als een 6e zintuig, of het derde oog. Het grote verschil met een medium is dat een paragnost geen contact kan leggen met andere entiteiten zoals overleden personen.

paragnostenchat met een betrouwbare paragnost

Van de drie termen (medium, paragnost of helderziende) is de term paragnost het meest omvattend en divers als het gaat om mogelijke paranormale of spirituele gaven. Een paragnost kan, net zoals een medium, gebruik maken van bijvoorbeeld tarotkaarten. Dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn, aangezien elke paragnost zijn eigen manier van werken heeft. Sommige paragnosten kunnen bijvoorbeeld mensen of dingen opsporen. Zo worden paragnosten in sommige gevallen ook ingezet door de politie. Zij kunnen dan helpen bij het opsporen van een persoon of om extra aanwijzingen of inzichten te verkrijgen. Zo zijn er door de inzet van paragnosten al diverse zaken verhelderd of opgelost.

Helderziende


Een helderziend persoon werd vroeger vaak aangeduid als waarzegger. Een helderziende neemt dingen waar die andere mensen niet kunnen waarnemen. Helderzienden bezitten krachten waarmee ze op buitenzintuigelijke (of extra zintuigelijke) wijze beelden zien van een gebeurtenis in het verleden of toekomst. Daarom wordt een helderziende vaak geraadpleegd om antwoord te krijgen op bepaalde kwesties uit het verleden. Ook is het mogelijk om bepaalde toekomstinzichten te verkrijgen via een helderziend persoon.

Zo zie je dat deze 3 termen veel raakvlakken kunnen hebben. Zo hoeft een medium niet perse helderziend te zijn, maar zou dat wel kunnen. Een medium kan dus ook tevens paragnost zijn met helderziende gaven. Net zoals elk mens verschillend is, is elk medium paragnost of helderziende dat uiteraard ook.

Zo zie je dat deze 3 termen veel raakvlakken kunnen hebben. Zo hoeft een medium niet perse helderziend te zijn, maar zou dat wel kunnen. Een medium kan dus ook tevens paragnost zijn met helderziende gaven. Net zoals elk mens verschillend is, is elk medium paragnost of helderziende dat uiteraard ook.

Paragnostenchat maar dan nét even anders

Op het internet kom je diverse websites tegen die zich bezig houden met paragnostenchat. Je kunt dan een paragnostenchat starten met diverse mediums en paragnosten.

Op ExclusieveMediums is het ook zeker mogelijk om een paragnost chat te starten met een betrouwbaar medium of paragnost naar keuze. Je kunt bij onze paragnostenhulp zelfs een stap verder gaan en een direct live beeldgesprek voeren met een van onze top mediums op deze site. Wij maken geen gebruik van te dure 0900 nummers!

ConsulentesExclusieveMediums werkt uitsluitend met betrouwbare online mediums en erkend paragnosten

Het moet gezegd worden. Er lopen in de spirituele wereld ongetwijfeld een aantal ‘figuren’ rond die niet oprecht zijn. Die bijvoorbeeld een ‘slaatje uit iemands gevoelsleven willen slaan’. Bij mensen die onbekend zijn met online paragnosten kan een gevoel overheersen van een onduidelijkheid.

ExclusieveMediums staat voor eerlijk advies en integriteit! Wij staan het niet toe dat onze bezoekers worden gemanipuleerd of misleid. Op welke wijze dan ook. ExclusieveMediums zorgt op geen enkele wijze dat onze online consulenten het gesprek langer laat duren dan nodig is.

Bij ExclusieveMediums worden daarom alleen betrouwbare mediums en erkend paragnosten ingezet. Alleen zo kunnen wij een eerlijk advies garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze algemene voorwaarden.

Tarot kaarten leggen

Wij hebben ook diverse geweldige tarotkaart experts! Diverse online paragnosten maken gebruik van tarotkaarten als hulpmiddel. Maar wat is een tarotkaarten legging en hoe gaat het tarot kaarten leggen in zijn werk?

Tarotleggingen en een tarot lezer


Tarotkaarten zijn een hulpmiddel die worden gebruikt door de tarotkaartlezer. De kaartlezer kan antwoord krijgen op een bepaalde vraag die wordt gesteld door de consultant. Tarotkaarten hebben diverse symbolische en archetypische afbeeldingen. Elke kaart heeft een eigen betekenis. De tarotkaarten worden na een legging gebruikt voor bijvoorbeeld een toekomstvoorspelling of analyse van uw persoonlijke situatie. Algemeen gezegd is het een manier om inzicht te krijgen in bepaalde problemen of levensvraagstukken.

Online tarot kaarten leggen
tarotkaarten leggen met een paranormaal begaafd medium of paragnost
Een tarotlezer maakt normaliter gebruik van verschillende tarotkaart leggingen. Hij of zij laat dit vaak afhangen van het soort vraag dat gesteld wordt door de consultant. De tarotlezer gebruikt bij het lezen van de kaarten zijn of haar intuïtie, zogezegd het 6e zintuig of het 3e oog.

Er bestaan diverse soorten leggingen. Denk hierbij aan een “jaarhoroscoop” of “Twaalf huizen” legging. Een “jaarhoroscoop” is een speciaal type kaartlegging. Hierbij wordt er advies gegeven of voorspelling gedaan voor het komende jaar. De ‘twaalf huizen’ kaartlegging is geschikt als algemene levenslegging. Bij een dergelijke legging kunnen diverse levensvragen worden beantwoord. Bijvoorbeeld over geluk of gezondheid.

betrouwbare online mediums voor een goed gevoel

Zo zijn er nog veel meer soorten tarot leggingen die kunnen worden gebruikt om levensvragen te beantwoorden. Denk aan bijvoorbeeld een dagkaart. Hierbij kun je elke dag een kaart trekken om te zien wat je vandaag kunt verwachten. Ook kun je antwoord krijgen op een specifieke vraag die je vandaag kunt hebben

Enkele andere veel voorkomende voorbeelden van van tarot legging zijn

 • Jaarhoroscoop
 • Twaalf huizen
 • Drie kaarten-legging
 • Verleden levens
 • Levensboom
 • Oosters kruis
 • Keltisch kruis
 • Hoefijzer
 • Jungiaanse legging
 • Piramide legging
 • Zigeuner legging

Er wordt bij tarotkaarten leggen gebruik gemaakt van verschillende kaartendecks. Deze hebben allemaal verschillende eigenschappen. Diverse type kaarten kunnen worden ingezet bij de verschillende vragen die u kunt hebben. Afhankelijk van vragen die u stelt gebruikt een consulent kaarten die het beste antwoord zullen opleveren op uw vraag. Soms worden verschillende kaartendecks geraadpleegd. Dit om een zo volledig mogelijk antwoord te kunnen formuleren.

De tarotkaart trekken doet u uiteraard zelf. Hierdoor is de keuze van de betreffende kaart ook echt úw keuze. Ook bij tarot online. Het liefst zul je bij een tarotkaart legging tegenover of naast het medium gaan zitten. Andersom is een medium of paragnost ook het liefst in uw directe nabijheid.

ExclusieveMediums biedt daarom een nieuw platform waarbij u kunt chatten of ‘beeldbellen’ via een webcam. Gewoon op uw eigen computer, telefoon of tablet. Iemand uit Limburg hoeft dus niet helemaal naar Groningen te rijden voor een reading. Want voor elk persoon en bijbehorend vraagstuk past een bepaald medium of paragnost het beste. En die woont waarschijnlijk niet om de hoek.

Zo kunt u tóch persoonlijk contact kunt hebben met het medium of de paragnost naar keuze. Nu hoeft uw huis niet meer voor een reading. Wij hebben de fijnste selectie van betrouwbare mediums en top paragnosten!

Direct zien welke betrouwbare mediums en paragnosten online zijn en makkelijk gesprek beginnen. Krijg eindelijk antwoord op uw persoonlijke levensvragen!